• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Україні відбудеться кінофестиваль для дітей і підлітків

В Україні відбудеться кінофестиваль для дітей і підлітків

2016-05-13

/Files/images/c6d_146166257597_3531_1003x1418.jpg

Цього року українських дітей і молодь втретє запрошує на свої покази Чілдрен кінофест, що проходитиме в багатьох містах з 27 травня по 5 червня.

Усі кінопокази в рамках фестивалю безкоштовні й потребують лише попередньої реєстрації, яка відкриється 20 травня на сайті фестивалю childrenkinofest.com.

Конкурсна програма містить сім повнометражних фільмів (із них два анімаційних), а ще три презентовані в позаконкурсній. «Географія» цьогорічного фестивалю — доволі широка й охоплює стрічки з Франції, Німеччини, Данії, Норвегії, Нідерландів, Угорщини, Великої Британії та України. Глядачі стануть єдиним журі фестивалю: при вході на кожний показ вони отримуватимуть бюлетень, які після перегляду мають заповнити й віддати співробітнику фестивалю.

За результатами голосування глядачів буде визначено стрічку-переможця й оголошено 5 червня на святковій церемонії закриття фестивалю. Цього року до фестивалю долучилися 14 міст: Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Краматорськ, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Одеса, Суми, Харків, Херсон і Чернігів. Фестивальний центр розташований у Києві.

Засновником Чілдрен кінофесту є компанія «Артхаус Трафік». За словами організаторів, мета фестивалю — виховання нового покоління кіноглядачів в Україні, розвиток практик сімейного культурного дозвілля та просування мистецтва кіно.

Джерело: http://www.pedrada.com.ua/news/3663-qqn-16-m4-28-04-2016-v-ukran-vdbudetsya-knofestival-dlya-dtey-pdltkv?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=04_05_ZNZ

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi