• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вивчаємо англійську абетку: завдання для дітей

Вивчаємо англійську абетку: завдання для дітей

2018-02-19

/Files/images/vliyaniye-sotsialnykh-setey-10(1).png

Вивчаємо англійську абетку: завдання для дітей

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, які зацікавлені у всебічному розвитку здібностей власної дитини та якісній підготовці до школи, а також вихователям дитячих садків і вчителям іноземних мов нові можливості для вивчення англійського алфавіту дітьми у ранньому віці.

Запропоновані комплекти та окремі завдання допоможуть зацікавити дітей вивченням іноземної мови. Виконання таких завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до занять англійською мовою, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини у майбутньому.

Літери англійської абетки. Цей комплект завдань допоможе дитині вивчити великі й рядкові друковані літери англійської абетки, потренувавши при цьому довільну увагу, дрібну моторику та зорово-моторну координацію, а також задіявши зорову та м’язову пам’ять.

Вчимося розрізняти літери англійського алфавіту. Цей комплект завдань покликаний допомогти дитині вивчити літери англійського алфавіту, навчившись вправно розрізняти кожну з них серед багатьох інших.

Відтворюємо англійські літери. Ці завдання допоможуть дитині у цікавій і ненав’язливій формі навчитись розрізняти літери англійської абетки та запам’ятати їх правопис.

Написання літер англійського алфавіту. Ці завдання для дітей — перший крок до написання букв англійського алфавіту та здобуття навичок красивого почерку.

Літерний лабіринт. Чи знає ваша дитина всі літери англійської абетки? Це завданнязакріплюватиме знання дитиною англійського алфавіту, а також розвиватиме логічне мислення.

Розмалюй правильні літери. Це завдання-розмальовка допоможе дитині навчитись розрізняти кожну літеру англійської абетки та добре запам’ятати її правильне написання.

Знайди літери. Це завдання створює для дитини найкращі умови для вивчення й запам’ятовування великих літер англійської абетки, адже його виконання сприяє залученню таких важливих функцій уваги, як концентрація, переключення та розподіл, залучення зорової та м’язової пам’яті.

Знайди до літери пару. Чи добре ваша дитина розрізняє великі та малі літери англійського алфавіту? Чи зможе вона знайти пару до певної літери? Це завдання є чудовою можливістю познайомити дитину з великими та малими літерами англійського алфавіту або закріпити отриманні нею знання про великі та малі літери в ігровій формі.

Розмальовка «Англійська абетка». Це завдання у захоплюючій формі познайомить вашу дитину із буквами англійського алфавіту, а також сприятиме розвитку навичок дрібної моторики. У завданні дитині необхідно розмалювати зображення, що ілюструє букву.

Зберіть англійську абетку (6 пропусків). Чи знає ваша дитина англійську абетку та порядок літер в ній? Ця проста вправа допоможе їй у цікавій формі закріпити свої знання.

Зберіть англійську абетку (12 пропусків). Наскільки досконало ваша дитина знає англійську абетку та порядок літер в ній? Це більш складне завдання допоможе повторити алфавіт та закріпити свої знання на практиці.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження завдань для дітей доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Докладніше: http://osvita.ua/school/58811

ПЕРЕГЛЯНУТИ УСІ ЗАВДАННЯ

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi