День знань

2018-09-03

/Files/images/для вчителя 1.jpg

Сьогодні ранок вересневого дня наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Наше шкільне подвір’я розцвіло від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. День знань – свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи.

Розпочався новий 2018-2019 навчальний рік. Особливим і визначальним у житті він стане для наших першачків, які вперше ступили на незвіданий шлях. Щирі привітання з початком навчального року прозвучали від директора школи Гугула І.І., отця Степана Шкварка та сільського голови Когута І.М.

Бажаємо, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Нехай сил і терпіння вистачить на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!!! А для вчителів бажаємо натхнення, сили, терпіння, успіху на педагогічній ниві! Чекаємо творчих звершень, гідних результатів та відданості своєму педагогічному покликанню!

З повагою АДМІНІСТРАЦІЯ ШКОЛИ!

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi