«Олімпіс 2018 – Осіння сесія».

2018-10-12

/Files/images/owl_olympis.png

Міжнародні освітні конкурси «Олімпіс 2018 – Осіння сесія».

Скругленный прямоугольник: Оновлені конкурси!Запрошуємо учнів 1—11 класів взяти участь у Міжнародних дистанційних освітніх конкурсах «Олімпіс 2018 – Осіння сесія».

З 1 до 30 листопада відбудуться 5 конкурсів з таких предметів: українська мова і література, англійська мова, математика, інформатика, біологія (природознавство).

Мета конкурсів – підвищення мотивації учнів до навчання. Це не олімпіада, в конкурсах є завдання різної складності, тому в них можуть брати участь всі учні без винятку.

Всі учасники конкурсів отримають друковані іменні дипломи і грамоти (буде надіслана посилка на адресу школи). Учні з класів, у яких візьмуть участь більше 10 учнів, додатково отримають закладки «Олімпіс». Призовий фонд: планшетні комп’ютери, ел. книга і цифровий мікроскоп.

Скругленный прямоугольник: Довідка: Конкурси «Олімпіс» проводяться з 2016 р. За весь час в них взяли участь понад 38 тисяч учнів. Ми отримали більше 9200 позитивних відгуків і подяк від учнів, вчителів та батьків, з якими Ви можете ознайомитися на сторінці www.olimpis.com.ua/vidguki Конкурси «Олімпіс» відбуватимуться з 1 до 30 листопада 2018 р. на сайті www.olimpis.com.ua Взяти участь можна в будь-який зручний час, краще – в комп’ютерному класі (рекомендуємо), а якщо не буде такої можливості – вдома.

Загальна вартість участі одного учня в конкурсах (від 1 до 5 конкурсів):

· якщо учня реєструє вчитель – 50 грн.

· індивідуальна участь – 100 грн.

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi