• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОСНАЩЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ КАБІНЕТІВ І STEM-ЛАБОРАТОРІЙ У 2020 РОЦІ – ПОДАТИСЯ МОЖНА ДО 13 ЧЕРВНЯ

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОСНАЩЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ КАБІНЕТІВ І STEM-ЛАБОРАТОРІЙ У 2020 РОЦІ – ПОДАТИСЯ МОЖНА ДО 13 ЧЕРВНЯ

2020-05-21

/Files/images/---------------1024x682.jpg

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОСНАЩЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ КАБІНЕТІВ
І STEM-ЛАБОРАТОРІЙ У 2020 РОЦІ – ПОДАТИСЯ МОЖНА ДО 13 ЧЕРВНЯ

До 13 червня МОН прийматиме заявки на оснащення навчальних кабінетів і STEM-лабораторій у 2020 році в закладах загальної середньої та професійної освіти. Загалом на цей проєкт виділено більше 800 млн грн – це величезні можливості для закладів, які варто використати.

Фізично заявки подаватимуть обласні та Київська міська державні адміністрації. Однак ми закликаємо заклади не залишатися осторонь та активно доносити інформацію про свої потреби своїм управлінням/департаментам освіти.

Докладно про те, які заклади та за яких умов можуть подаватися, у доступній формі можна прочитати у новині на сайті МОН: bit.ly/3bPTlkZ.

З самим порядком можна ознайомитись за посиланням: bit.ly/2LMcEAX.

Також закликаємо вас долучитися до обговорення проєкту розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти)". Ніхто краще за вас не знає, як має виглядати цей документ, тому ваші пропозиції для нас є надзвичайно цінними. Ознайомитись із проєктом Концепціїї можна тут: https://bit.ly/2LN0tnA.

Пропозиції та зауваження можна надсилати до 4 червня 2020 року на е-пошту b_kudrenko@mon.gov.ua з темою повідомлення "Громадське обговорення"
Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi